onsdag 28. januar 2015

Glutenfrie knekkebrød

Har prøvd meg på knekkebrød i dag, syns de ble gode. De er både glutenfrie og lavkarbo. Har ingen eksakt oppskrift for dette gikk litt på en dæsj der og en dæsj der, men kan skrive ned ca mengde så kan du jo prøve selv. 1 1/2 dl sesamfrø (uten skall) 1 dl solsikkefrø 1/2 dl gresskarkjerner 1 dl hakkede hasselnøtter 2 ss linfrø 2 ss quinoafrø 2 ss quinoa mel 2 ss pshyllium (fiber husk) 2 ss cocosa fett/olje 2 ts fiberrik 1 ts bakepulver litt salt Bland alt sammen og tilsett vann ca 5 dl... Husk at fiberhusk, quinoafrø og fiberriken trekker til seg mye fuktighet. La alt hvile 10-15 min. Den skal bli veldig deigaktig og tykk. Del deigen i to og finn to stekebrett med bakepapir. Legg et tynt lag over hele platen. Del opp i ruter før du steker. blir 16 stk pr plate. 160 grader i ca 1 time og 10 min.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar